Kostki de luxe

  • Tiramisu

    Tiramisu

    Soft plain biscuits soaked with aromatic mixture of coffee and Vermouth and filled with amaretto and mascarpone paste.

  • Bolero

    Bolero

    Delikatne ciasto czekoladowe przełożone kremem toffi z bezami i alkoholem

  • Magnat

    Magnat

    Dark soft sponge cake alternating with meringues, egg-liquor paste , soaked with alcohol.

  • Walnut

    Walnut

    Delicate chocolate and walnut cake alternating with cream pudding, kaymak and alcohol with walnut sauce.

  • Captain

    Captain

    Delicate chocolate cake with cream, dried tropical fruits, nuts and peaches and alcohol.

  • Hungarian

    Hungarian

    Soft brown sponge cake alternating with chocolate cream with cherries and alcohol.

  • 3Bit

    3Bit

    Shortcrust layers alternating with kaymak paste and whipped cream.

  • Halvah

    Halvah

    Delicate chocolate and walnut cake alternating with halvah cream.

  • Banana

    Banana

    Soft sponge cake alternating with banana flavor cream.

  • Macchiatto

    Macchiatto

    Crunchy layer and soft biscuits with latte cream.

  • Currant

    Currant

    Soft chocolate cake alternating with chocolate paste, puffs, pudding custard and currant mousse.

  • Kostka hiszpańska

    Kostka hiszpańska

    Puszysty jasny biszkopt przełożony musem porzeczkowym, masą kawową z bezami i alkoholem.

Copyright © 2012 Cukiernia Nova | Klauzula Informacyjna

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem